Kevään vikellysryhmät

19.12.2016


Vikellys on voimistelua laukkaavan hevosen selässä. Vikellys on vaativaa kilpaurheilua, mutta myös erinomainen lasten ja nuorten harrastus. Vikellystä voi harjoitella myös ilman hevosta ns. vikellyspukin, eli tynnyrihevosen avulla. Vikellysharjoituksiin tulee ottaa mukaan vartalonmyötäiset liikuntavaatteet, jumppatossut, lenkkitossut sekä sään mukaista ulkovaatetta. Vikellysryhmiin voivat osallistua kaikenikäiset vikeltäjät, sillä vikeltäjät harjoittelevat pääasiassa yksinvikellystä, parivikellystä kuitenkin välillä kokeillen.

Aulangon ratsastuskoululla jatkuu kevätkaudella 2017 kaksi hevosvikellysryhmää:

  • RYHMÄ 1, maanantaisin klo 18.30-20 (ensin puoli tuntia pukilla, sitten tunti hevosella). Vikellyshevosena toimii pääasiassa Jamppa. Ohjaajina toimivat Stella Eloranta ja Katariina Laari.
  • RYHMÄ 2, torstaisin klo 17-18. Vikellyshevosena toimii pääasiassa Tuksu. Ohjaajina toimivat Ella Talja ja Stella Eloranta.

Kevätkausi vikellyksen osalta on 9.1-25.5. Ryhmät kokoontuvat kauden aikana 18 kertaa (ei talvilomalla eikä pääsiäisenä). Kevätkauden hinta on maanantain ryhmältä 200e, irtotunti 12e ja torstain ryhmältä 155e, irtotunti 10e. Mukaan mahtuu kumpaankin ryhmään 8 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Ilmoittautua voit Ella Taljalle sähköpostitse (ella.talja1@gmail.com).

TERVETULOA!