Kilpailutoiminta

Kilpailut

Olemme järjestäneet perinteisesti kesällä kenttäkilpailut Ypäjän Hevosopistolla ja syksyllä seuranmestaruuskilpailut koulu- ja esteratsastuksessa Aulangolla. Viime vuosina olemme järjestäneet alkusyksystä myös harjoituskenttäkilpailuita Aulangolla yhteistyössä ratsastuskoulun kanssa.

Tänä vuonna Hämeen Ratsastajat järjestää yhteistyössä Kanta-Hämeen Ratsastajien sekä Ypäjän Ratsastajien kanssa Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalliset mestaruuskilpailut Hevosopistolla Ypäjällä. Kilpailun ajankohta on 1.-3.7 2022. Lisää tietoa "tuntsareiden" omilta sivuilta!

Seuran järjestämät kilpailut löydät Ratsastajainliiton Kipa-kilpailupalvelusta ja seuran tapahtumakalenterista. Lisäksi kilpailuista tiedotetaan hyvissä ajoin kaikissa seuran tiedotuskanavissa: Facebookissa, instagramissa, jäsenkirjeessä ja Aulangon tallin ilmoitustaululla.

Kilpailu- ja valmennustuki

Vuonna 2022 korvataan jäsenille alue- ja kansallisella tasoilla kilpailulupien hinta hyväksyttyjä suorituksia vastaan. Korvauskriteerit löydät kilpailuavustukset sivulta. Lisäksi jäsenille annetaan alennuksia lähtömaksuihin seuran omissa kilpailuissa.

Valmennustukien maksamista jatketaan edellisten vuosien tapaan rankingina.

Talkootyö

Kaikki seuran kilpailut järjestetään talkootyönä ja seura tarvitseekin järjestämiseen reippaita talkoolaisia. Talkootyössä kunnostautuneita on muistettu mm. ratsastusvalmennuksilla ja Horse Show -lipuilla.

Olemme järjestäneet vuosittain kenttäkilpailut Ypäjällä vuodesta 2010 lähtien.