Kilpailutoiminta

Kilpailut

Olemme järjestäneet perinteisesti keväällä kenttäkilpailut Ypäjän Hevosopistolla ja syksyllä seuranmestaruuskilpailut koulu- ja esteratsastuksessa Aulangolla. Viime vuosina olemme järjestäneet alkusyksystä myös harjoituskenttäkilpailuita Aulangolla yhteistyössä ratsastuskoulun kanssa.

Seuran järjestämät kilpailut löydät Ratsastajainliiton Kipa-palvelusta ja seuran tapahtumakalenterista. Lisäksi kilpailuista tiedotetaan hyvissä ajoin kaikissa seuran tiedotekanavissa: Facebookissa, jäsenkirjeessä ja Aulangon tallin ilmoitustaululla.

Kilpailu- ja valmennustuki

Vuonna 2019 korvataan jäsenille 2 ja 3-tasoilla kilpailulupien hinta hyväksyttyjä suorituksia vastaan. Korvauskriteerit löydät kilpailuavustukset sivulta. Lisäksi jäsenille annetaan alennuksia lähtömaksuihin seuran omissa kilpailuissa.

Valmennustukien maksamista jatketaan edellisten vuosien tapaan rankingina.

Talkootyö

Kaikki seuran kilpailut järjestetään talkootyönä ja seura tarvitseekin järjestämiseen reippaita talkoolaisia. Talkootyössä kunnostautuneita on palkittu mm. ratsastusvalmennuksilla ja Horse Show -lipuilla ja lähtömaksujen alennuksilla seuran omissa kisoissa.

Olemme järjestäneet vuosittain kenttäkilpailut Ypäjällä vuodesta 2010 lähtien.