Kilpailuavustukset

 

 

Kilpailulupien korvaukset

Seura tukee vuonna 2022 aktiivisesti kilpailevia jäseniään korvaamalla kilpailuluvan hinnan suorituksia vastaan. Korvaussäännöt ovat:

 1. Alueluvasta hyvitetään koko luvan hinta, jos ratsastajalla on 10 hyväksyttyä tulosta ko. tasolta, kaikki lajit kelpaavat

 2. Alueluvasta hyvitetään puolet luvan hinnasta, jos ratsastajalla on 5 hyväksyttyä tulosta ko. tasolta, kaikki lajit kelpaavat

 3. Kansallisesta A-luvasta tai B-luvasta hyvitetään koko luvan hinta, jos ratsastajalla on 5  hyväksyttyä tulosta ko.tasolta. 

 4. Kansainvälisestä A-luvasta hyvitetään koko luvan hinta, jos ratsastajalla on 5 hyväksyttyä tulosta ko. tasolta.

Korvausta vuodesta 2022 voit hakea lähettämällä hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen hamr.hallitus@gmail.com. Hakemukseen tulee listata kilpailusuoritukset tuloksineen. Hallitus tarkistaa hakemukset kauden päätyttyä  ja laittaa palautukset maksuun. Lähetäthän tulokset 30.11.2022 mennessä!

 

 

 

 

Kilpailuranking

HämR toteuttaa kilpailu- ja valmennustukien jakamisen rankingina kaudella 2022.

Lajeina vuonna 2022 on kouluratsastus, esteratsastus ja kenttäratsastus ja vikellys.

Vuoden 2021 säännöt ovat seuraavat:

 1. Ranking on avoin kaikille HämR:n jäsenille, jotka kilpaillessaan edustavat Hämeen Ratsastajia. 

 2. Kilpailulajit, joista ranking-pisteitä kerätään ovat koulu-, este- ja kenttäratsastus sekä vikellys. Kaikkien lajien pisteet lasketaan yhteen ratsastajakohtaisesti ja vähintään kuusi parasta palkitaan.

 3. Rankingpisteitä jaetaan oheisen taulukon mukaan. 

 4. Rataesteissä arvostelun A.0 puhtaan radan suorittanut saa pisteitä kohdan ”sijoitus”, ei kohdan ”voitto” mukaisesti. 

 5. kansallisen tason kilpailuissa vähintään alueluvalle avoimissa luokissa pisteet määräytyvät aluetason mukaisesti. Samoin aluetason kilpailussa vähintään seuraluvalle avoimet luokat seuratason pisteiden mukaisesti.

 6. Rankingpisteitä lasketaan ratsastajakohtaisesti, kuitenkin niin, että ratsastaja voi saada pisteitä enintään kahdesta startista/päivä.

 7. Pisteiden keruuaika vuonna 2022 on 1.1.–31.10.2022.

 8. Kahden samaan pistemäärään päätyneen kilpailijan rankingsijoitus ratkaistaan korkeammalla tasolla enemmän voittaneen, sijoittuneen tai startanneen ratsastajan hyväksi ko. painotusjärjestyksessä (voitot, sijoitukset, startit). Jos nämä ovat tasan, sijoitus ja palkinto jaetaan.

 

 
Ranking-pisteiden laskeminen
 hyväksytty tulossijoitusvoitto
Seurakilpailut203040
Aluekilpailut305070
Kansalliset kilpailut407090