Kilpailuavustukset

Kilpailulupien korvaukset

Seura tukee vuonna 2018 aktiivisesti kilpailevia jäseniään korvaamalla kilpailuluvan hinnan suorituksia vastaan. Korvaussäännöt ovat:

1. D-luvasta (2-taso) hyvitetään koko luvan hinta, jos ratsastajalla on 10 hyväksyttyä tulosta ko. tasolta, kaikki lajit kelpaavat

2. D-luvasta (2-taso) hyvitetään puolet luvan hinnasta, jos ratsastajalla on 5 hyväksyttyä tulosta ko. tasolta, kaikki lajit kelpaavat

3. A tai B-luvasta (3-taso) hyvitetään koko luvan hinta, jos ratsastajalla on 5 hyväksyttyä tulosta ko.tasolta. Lisäksi kaikille A- ja B-luvan saaneille seura kustantaa kilpailuhuovat seuran logolla.

Korvausta voit hakea lähettämällä hakemuksen seuran hallitukselle sähköpostilla osoitteeseen hamr.hallitus@gmail.com. Hakemukseen tulee listata kilpailusuoritukset tuloksineen. Hallitus tarkistaa hakemukset kauden päätyttyä (syksyllä) ja laittaa palautukset maksuun.

Kisahuovan voit pyytää samasta sähköpostiosoitteesta sen jälkeen, kun olet saanut luvan. Mainitse viestissä haluatko este vai kouluhuovan ja koko.

Kilpailuranking

HämR toteuttaa kilpailu- ja valmennustukien jakamisen rankingina kaudella 2018. Säännöt ovat seuraavat:

1. Ranking on avoin kaikille HämR:n jäsenille, jotka kilpaillessaan edustavat Hämeen Ratsastajia.

2. Kilpailulajit ovat koulu- ja esteratsastus, kolme parasta molemmissa lajeissa palkitaan 150€/100€/50€. Ratsastaja voidaan palkita yhdessä lajissa.

3. Rankingpisteitä jaetaan oheisen taulukon mukaan.

4. Rataesteissä arvostelun A.0 puhtaan radan suorittanut saa pisteitä kohdan ”sijoitus”, ei kohdan ”voitto” mukaisesti.

5. III-tason kilpailuissa vähintään D-luvalle avoimissa luokissa pisteet määräytyvät II-tason mukaisesti. Samoin II-tason kilpailussa vähintään E-luvalle avoimet luokat I-tason pisteiden mukaisesti.

6. Rankingpisteitä lasketaan ratsastajakohtaisesti, kuitenkin niin, että ratsastaja voi saada pisteitä enintään kahdesta startista/päivä.

7. Jokainen on vastuussa omien kilpailutietojensa ylläpitämisestä ja ilmoittamisesta.
    Tulokset ilmoitetaan kerran vuodessa, yhdelle dokumentille (esim. Excel) kerättynä sähköpostilla hamr.hallitus@gmail.com. Tuloksia ilmoittaessa täytyy eriteltynä olla ratsastaja, kilpailu, kilpailutaso, luokat, arvostelu, tieto siitä mistä tulokset voi tarkistaa sekä itse laskettuna pistemäärä ko. startista/kilpailusta sekä tilinumero. Tulosten on oltava helposti ymmärrettävissä. Epäselvissä tapauksissa tulokset voidaan jättää huomioimatta. Jos ratsastaja ei ilmoita tilinumeroaan, palkintoa ei makseta.

8. Pisteiden keruuaika vuonna 2018 on 1.1.–31.10.2018. Tulokset on ilmoitettava  30.11.2018 mennessä. Tämän jälkeen ilmoitetut tulokset jätetään huomiotta.

9. Kahden samaan pistemäärään päätyneen kilpailijan rankingsijoitus ratkaistaan korkeammalla tasolla enemmän voittaneen, sijoittuneen tai startanneen ratsastajan hyväksi ko. painotusjärjestyksessä (voitot, sijoitukset, startit). Jos nämä ovat tasan, sijoitus ja palkinto jaetaan.

Ranking-pisteiden laskeminen
 Hyväksytty tulosSijoitusVoitto
Kilpailuharjoitus102030
I-taso (ent. seurataso)203040
II-taso/vähintään D-luvalle avoimet luokat305070
III-V-tasot/ vähintään A-luvalle avoimet luokat407090

Alennetut lähtömaksut

Seuran jäsenille ja talkootöihin osallistuville henkilöille annetaan alennuksia seuran omien kilpailujen lähtömaksuista.