Mainostaminen

Ratsastus oli kansallisen liikuntatutkimuksen mukaan yksi harrastajamääriään jatkuvasti kasvattaneista harrastuksista vuosina 2006-2010. Harrastajia arvioidaan olevan tällä hetkellä jo noin 170 000. Ratsastus on erityisen suosittua nuorten (3-18-vuotaiden) parissa ollen yksi neljästä suosiotaan selvästi kasvattaneesta lajeista yhdessä juoksulenkkeilyn, kuntosaliharjoittelun ja salibandyn kanssa. Naisväestöstä ratsastusta harrastaa 6% ja 10-18-vuotiaista tytöistä jopa neljäsosa.

Hämeen Ratsastajat on reilun kahdensadan jäsenen aktiivinen ratsastusseura. Kaikki aluetason kilpailumme keräsivät vuonna 2013 yli 100 lähtijää, lisänä tulivat kilpailijoiden tukijoukot ja katsojat. Myös pienemmät seuratason kilpailut keräsivät parhaimmillaan jopa 60 lähtijää.

Jos haluat itsellesi tai yrityksellesi näkyvyyttä Hämeen Ratsastajien kautta, käytössä on esimerkiksi seuraavat mahdollisuudet:

• Bannerit seuran verkkosivuilla: 50EUR/12kk tai 5EUR/kk Seuran yhteyshenkilö Antti Komulainen, akomulai(at)gmail.com.
  • Kisamainonta, esimerkisi nimikkoluokat, kisakuulutukset ja käsiohjelmat.

Myös muun tyyppisistä mainostamismahdollisuuksista voidaan sopia tarpeen mukaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä.