Ratsastajainliiton kuntohaaste 2015

8.1.2015


Tule mukaan SRL:n kuntohaasteeseen! Hämeen Ratsastajat tarjoaa jäsenilleen kuntotestauksen ilmaiseksi!

SRL haastaa ratsastuksen harrastajat kuntohaasteeseen. Kuntohaaste -kilpailun tavoitteena on kannustaa ratsastajia kohottamaan kuntoaan sekä liikkumaan terveytensä kannalta riittävästi.

Haaste on käynnissä 1.1.–30.11.2015 välisen ajan. Alku- ja lopputesti tulee suorittaa niin, että alku- ja lopputestin väli on enintään 7kk. 

Haaste käynnistyy ratsastajan kuntotestillä, jonka jälkeen joukkueet kuntoilevat enintään 7 kuukautta. 

Kuntoilujakson jälkeen tehdään toinen kuntotesti syksyllä ennen haasteen loppumispäivää. 

Kuntohaasteeseen voi osallistua 5-10 henkilön joukkueella. Kilpailu on avoin kaikille SRL:n ratsastusseura- ja Green Card -jäsenille iästä riippumatta.

Aulangon ratsastuskoulu ja Hämeen Ratsastajat kannustavat ratsastajiaan ja jäseniään osallistumaan kuntohaasteeseen, koska ratsastajan hyvä kunto on myös hevosen etu. Tervetuloa mukaan joukkueisiimme kohottamaan kuntoa!

Huomioitavaa:

  • Sinun tulee olla SRL:n jäsen voidaksesi osallistua, kannatusjäsenyys ei riitä. Osallistua voivat siis täysjäsenet sekä perhejäsenet. Jos sinulle tulee kotiin Hippos, olet SRL:n jäsen. Tarvittaessa voit tarkistaa jäsenyytesi jäsensihteeriltä. 
  • Hämeen Ratsastajat maksaa omien jäsentensä kuntotestin. Muiden seurojen jäseniltä maksu määräytyy osallistujamäärän mukaan (n. 15-20e) kuntotestauskerta. Kuntotestinä toimii alku- ja lopputestissä 1500 metrin juoksu. 
  • Anne Suutari järjestää kunnonkohotuskaudelle yhteistreenejä, joihin saa osallistua, jos haluaa ja kerkeää. 
  • Kuntoaan voi kuitenkin nostaa myös omaan tahtiin ja osallistua vain testauksiin. 
  • Alkutestaus pyritään pitämään helmikuun aikana.
  • Ilmoittautumiset Annelle sähköpostiin anne.suutari@gmail.com viimeistään sunnuntaina 25.1.2015 tai nykäise tallilla hihasta. 

Tervetuloa mukaan! 

Lisätiedot ja säännöt: http://www.ratsastus.fi/Kuntohaaste

Liitteet