Heppakerhot

Hämeen Ratsastajien hevostaitokerhot antavat lapsille ja nuorille mahdollisuuden oppia lisää hevosten hoitamisesta ja niiden käyttäytymisestä. Heppakerhomme järjestetään Aulangon ratsastuskoululla. Joka kerhokertaan kuuluu teoriaharjoituksia ja käytännönharjoituksia ponien ja hevosten kanssa. Lisäksi joka kerhokerralla ulkoillaan ja leikitään, joten säänmukainen ulkovarustus on ehdoton! Pyrimme myös suorittamaan hevostaitomerkkejä jokaisessa kerhossa. Ohjaajina toimivat Suomen Ratsastajainliiton koulutetut hevoskerhonohjaajat.

Kerhoihin ovat tervetulleita kaikki halukkaat ja jo toimiviin kerhoihin voi ilmoittautua jatkuvasti. Edellytämme kerholaisiltamme ratsastusseuran jäsenyyttä. Kerhojemme materiaalimaksu on 25€/lukuvuosi, sisältäen mm tehtävä- ja teoriavihkon.

Ilmoittautumiset voi suorittaa ja lisätietoja kerhoista tai junioritoiminnasta voi kysyä Laura Valkeapäältä (lauranpostit@hotmail.com, tai viesti 0505852021)

Syksyllä 2018 heppakerhot kokoontuvat lauantaista 8. syyskuuta alkaen klo.13.30 Aulangon Ratsastuskoululla.

Kerholaisemme ovat pärjänneet myös hevostaitokilpailuissa.