Jäsenyyteen liittyvät asiat

Ota jäsenyys- ja lupa-asioissa yhteyttä ensisijaisesti jäsensihteeri Sanna Kavén-Alankoon, sähköposti hamr.jasensihteeri@gmail.com.

Hämeen Ratsastajat ry
Y-tunnus: 0217907-5

Sähköposti                                           puhelin
hamr.hallitus@gmail.com                      040-704 5225 (ensisijaisesti viestit/whatsapp)

Käyntiosoite

Hallituksen sähköposti: hamr.hallitus@gmail.com

Jäsensihteeri:

Sanna Kavén-Alanko  (jäsenyys ja lupa-asiat):  hamr.jasensihteeri@gmail.com

Palaute, ideat ja ehdotukset ovat aina seuralle tervetulleita. Tule juttelemaan kanssamme tallilla tai ota yhteyttä sähköpostin välityksellä. Seuralla on toiminnassa myös useita Whatsapp-ryhmiä mm. talkoisiin, juniori- ja kisatoimintatiedottamiseen liittyen, joihin kaikki ovat halutessaan tervetulleita. Lähetä pyyntö liittymisestä sekä puhelinnumerosi hallituksen sähköpostiin, niin lisäämme sinut mukaan. Hämeen Ratsastajien tietosuojaohjeistus (GDPR) on nähtävissä seuran nettisivuilla www.hameenratsastajat.sporttisaitti.com .

Seuralla on myös kännykkä (040-704 5225), johon voi laittaa viestiä mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Kilpailupäivinä puhelin toimii kilpailukanslian numerona. Toiminnan vuosikelloa päivitetään säännöllisesti. Sen löydät tallin ilmoitustaululta sekä seuran nettisivuilta.